Qui som

Sóc la Sofia, logopeda amb més de cinc anys d’experiència, tant en població infantil com adulta, i col·legiada pel Col·legi de Logopedes de Catalunya (CLC). Estic especialitzada en teràpia miofuncional i he realitzat diversos cursos en altres àrees, ja que li dono molta importància a la formació continua per ampliar i renovar els aprenentatges i poder avançar com a professional.

espai logopèdia Lleida

Logopèdia neix de la voluntat d’ajudar al pacient i a la seva família, de realitzar un tractament adaptat a cada persona per aconseguir els objectius proposats, realitzant una atenció personalitzada i individualitzada. Amb els més petits m’agrada treballar donant importància als seus interessos sense oblidar les demandes dels pares. Amb els adults també treballo tenint en compte els seus interessos i els objectius que volen aconseguir.

Les persones no acostumen a donar importància a les alteracions de la comunicació, ja que moltes vegades no causen un mal aparent, fins que es viuen en primera persona. Quan un nen no sap dir una lletra i omet certes paraules al parlar perquè és conscient que no la sabrà dir o quan un adult es queda sense veu i això el limita a la seva vida professional i familiar. Aquests pacient, moltes vegades, han d’escoltar “parla bé que no t’entenc” o “crida més que no t’escolto”. El que més m’agrada de la logopèdia és poder-los ajudar a restablir aquestes alteracions, el màxim possible.

Per aquest motiu quan el pacient que es quedava sense veu o la família del nen que no sabia dir una lletra, al final del tractament, et diu “gràcies per la feina feta” em dona l’energia per continuar esforçant-me en el dia a dia i intentar ser millor professional.

VOLS QUE ET TRUQUEM?

Sol·licitar consulta

Ompliu el formulari següent per sol·licitar una consulta inicial.